Страхотен музикален подбор с най-големите хитове от 80-те години до днес; готини джингли, озвучени от един от най-добрите женски гласове у нас - Светлана Смолева и приятен ритъм, който определено може да те накара да се почувстваш добре.

Представяме ви Play FM – радио за истински поп хитове, място за почитателите на музиката, културата и начина на изразяване от 80-те, 90-те и началото на новия век.

Electric Light Orchestra, Мадона, Милена, Уитни Хюстън, Queen, Нели Фуртадо, Ирина Флорин, Corona, Мика, Принс, Атлас, Риана, UB40, Дъфи, БТР, Pet Shop Boys, Джордж Майкъл… малка част от уникаления микс, който активните, позитивни и усмихнати хора могат да слушат навсякъде в България чрез сайта playfmbg.com и с помощта на платформите tunein.com или radio.net.


Play FM е „Музиката, която обичам“. Play FM е „Хубавото на деня“. Play FM е радиото на хората от 30 до 45-годишна възраст, икономически активните и образованите, които не само знаят как да следват, но и постигат мечтите си.

В офиса, у дома, на мобилния телефон – от всяка точка на България с достъпен инернет, Play FM е с теб на playfmbg.com и във Facebook на fb.com/playfmbg 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.