Предаването на Мартен Роберто "Musicology", което е негова запазена марка и доскоро се излъчваше на честотите на Радио FM+, вече звучи в ефира на Радио София.

„Проектът „Musicology“ е много специален за мен радиоформат, в който хората могат да слушат разнообразна музика, подбрана от мен, в различни стилове – рок, поп, хип-хоп, R&B, соул, фънк“, споделя Мартен.

Всяка събота от 16 до 18 часа на живо в ефира на програмата на БНР, Мартен Роберто ще представя богата палитра от музикални стилове, селекция от нови артисти и вече познати имена от музикалния бизнес.


DJ Мартен се занимава с музика от 20 години, продуцира и участва в музикални проекти, работи като DJ и като радио- и телевизионен водещ.

В Радио София Мартен Роберто влиза за първи път и в една непозната за него роля – тази на водещ на сутрешен блок, в компанията на досегашните водещи Лили Големинова и Лъчезар Христов.

„Това, че съм различен, ще придаде повече цвят на сутрешния блок, а хората ще имат възможност да слушат динамична музика в трафика сутрин и да научат нещо свързано, с музиката, която харесват.“

Още два проекта с участието на DJ Мартен ще се завъртят в ефира на Радио София. Всеки петък в предаването „Soul Sunday“ (неделя, от 22 до 23 часа), което също се излъчваше по Радио FM+, ще звучат специално подбрани от него сетове със соул, R&B, нео соул, а в събота по същото време в „Weekend Vibes“ – фънк и диско музика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.