Броени дни ни делят от старта на новата морска честота, на която ще слушате радио The Voice ефирно на територията на Поморие и Бургас. Очаквайте съвсем скоро на 98,7 FM.

Радио The Voice е една от най-модерните музикални медии в България с оригинален формат, приложен до момента успешно във Финландия, Швеция, Дания, Норвегия.

Подборът на музиката, предаванията, рекламните блокове, игрите и кампаниите в ефир, както и извън студиото, са програмирани съобразно изисквания на най-младата аудитория. Това прави The Voice ясно разпознаваемо сред останалите радиа на пазара.


Сутрин в ефира на радио The Voice ви буди един от най-усмихнатите и готини мъжки гласове в българския ефир – гласът на Жорж.

Всеки ден от 13 до 15 часа не пропускайте и радио версията на любимото ви телевизионно предаване Your Voice с Даяна.

Всяка делнична вечер от 20:00 часа слушайте бъдещите хитове в New4U, а веднага след него от 20:30 часа е половинчасовият DejaVoice, в който пускаме любимите ви добре познати песни от последните 12 години. В 21 часа не пропускайте класацията, за която гласува цяла България – Top 10, както и най-обсъжданата класация за български хитове в петък вечер от 7 – BG Voice Top 10.

В късните вечерни часове Радио The Voice дава поле за изява на едни от най-добрите млади български и чужди диджеи – JLoop, Moevv, ReMote, KP London, DJ Sunny.

В неделя вечер от 22:30 часа не пропускайте уникалното за българския ефир радио предаване – The Voice Of Underground с Ванчела.

От понеделник до петък от 8 до 16 часа не изпускайте най-важното от света на българския и световен шоубизнес като следите новините с Натали на всеки кръгъл час.

Радио The Voice започва излъчване през април 2007 г. Вече 10 години телевизия и радио The Voice са институция, които предлагат на аудиторията си съвременна и хитова музика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.