За седмица Jazz FM радио ще изнесе студиото си в "Читалнята" в Градската градина в София, където заедно с Costa Coffеe ще превърнем мястото в първия по рода си Павилион за музика и книги! Единственото радио в България, което излъчва най-доброто от джаз, соул, фънк и блус музика, ще преобрази добре познатата "Читалня" в уютно радиостудио в центъра на столицата.

От любов към музиката и истинското кафе в топлата и приканваща атмосфера на Павилиона за музика и книги ще влязат редица музиканти, писатели и артисти. Те ще споделят кои са техните любими автори, какъв би бил саундтракът на любимата им творба и защо книгите имат силата да променят света. Това са само част от въпросите, които ще изпълнят ефира на Jazz FM радио от 8 до 10 ч. в седмицата на споделянето.

От 26 до 30 ноември всеки може да дари книга, а в замяна ще получи абонаментна карта за „Читалнята“. Ако пък дарението наброява три заглавия от вашата библиотека, от Costa Coffee и Jazz FM ще ви почерпят с ароматно кафе и ще ви благодарят със страхотни малки изненади.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.