Евтини самолетни билети

Радио 1 – радиото, което пуска хитовeте на последните шест десетилетия и най-безсмъртните класически произведения, ще заведе свой слушател и негов придружител на световната премиера на кино явлението "Междузвездни войни: Последните джедаи" на живо в Лондон на 12 декември.

В „Междузвездни войни: Последните джедаи“ сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от „Силата се пробужда“ се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, и шокиращи истини от миналото.

Феноменът „Междузвездни войни: Последните джедаи“ идва у нас в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември, но един слушател на Радио 1 заедно със свой приятел ще има възможността да гледа последния филм на галактическата сага преди всички останали – на ексклузивна премиера в Лондон още на 12 декември.


Безценната награда, за която слушателите могат да играят на www.radio1.bg, включва освен покани за прожекцията в Лондон настаняване и самолетни билети за двама в английската столица.

Пълните условия на междузвездната игра може да намерите на сайта на радиото, а след премиерната дата – слушателите ще имат възможност да участват и за още награди – оригинален мърчандайз от любимия на поколения филм.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.