Радио Energy – радиото, което пуска любимите хитове от 90-те години до днес, става част от най-горещото лятно събитие на август 2018 – MTV Presents Varna Beach!

Радио Energy дава възможност на слушателите си да станат част от ексклузивно ВИП парти по време на концерта, организиран от MTV във Варна. Медията раздава покани за частна разходка с ветроходна яхта Sea Аdventure.

Уникалното преживяване включва парти на елитния плавателен съд с осигурени билети за концерта, в който участие ще вземат Rita Ora, Years&Years и много други световни звезди. Яхта Energy ще посрещне на борда си шестима избрани късметлии, които ще се забавляват с чаша изстудено шампанско като истински ВИП знаменитости в открито море.


Цяла седмица преди MTV Presents Varna Beach, Радио Energy ще подгрява за големия концерт от студиото си, което специално за събитието, се мести от София в морската столица – Варна!

Всеки ден от 7 до 12 август, от 17 до 20 часа, Радио Energy ще посреща слушателите си в мобилното студио пред ресторант и бар Ларго, от където могат да поздравят любим човек на живо или да спечелят билет за най-якото плажно парти – MTV Presents Varna Beach.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.