Евтини самолетни билети

В разгара на лятото Радио FM+ е подготвило прекрасна изненада за слушателите си - eдин от най-емблематичните и обичани гласове се завръща в ефира.

Евелина Павлова отново ще озарява ежедневието на слушателите на Радио FM+. Тя работи в медията от самото ѝ създаване през 1992 г. Освен водещ, Евелина е била и програмен директор на Радио FM+, после и на Мила Голд и Star FM.

През годините се превръща и в едно от лицата на Нова TB, като водеща на формати като „Big Brother“, „Аз обичам България“, както и автор и водещ на токшоуто „На твое място“. Сега Евелина отново става част от екипа на Радио FM+, с което я свързва 25 годишна история. Всичко интересно, вълнуващо и забавно, което си струва да научите, ще стига до вас „От 10 до 2“ с Евелина Павлова, от понедeлник до петък.


Чаровната Калина Стефанова ще „посреща“ слушателите в 18 ч. Докато вие управлявате вашия автомобил на път за вкъщи, тя управлява ефира на Радио FM+. Именно в ръцете на Калина Стефанова е най-приятната част от делника – краят на работния ден.

Докато пътувате и правите планове за вечерта, тя ще бъде до вас с интересни акценти от деня, предстоящи събития, много добро настроение и всичко това – на фона любимата ви музика. Слушайте „Drive Time“ с Калина Стефанова, от понеделник до петък, между 18 и 20 часа.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.