Днес, 19.12.2018, Classic FM радио отбелязва 24-тия си рожден ден. Единственото радио за класическа музика на Балканите празнува златните си 24 години в ефир с бляскави награди от класацията „Златна класика“ и празничен концерт.

Преди повече от две седмици радиото стартира кампанията „Златна класика“, която даде шанс на слушателите да изберат любимото си класическо произведение, измежду 24-каратови класики. Днес ще бъде обявена коя е „Златната класика“, според слушателите на радиото, и кампанията ще завърши тържествено с празничния концерт „Бяла Коледа“, който ще открие Георги Митов – Геми, водещ на предаването „Сутрешно кафе“ по Classic FM.

Днес в ефира на единственото радио за класическа музика ще бъдат обявени печелившите на големите награди от кампанията, сред които и „Златен билет“ за двама за концерти през цялата година. Водещите на Classic FM радио ще споделят и някои от най-запомнящите се и специални поздрави на слушателите, споделени на кратък номер *7576, за които екипът на радиото благодари от сърце.

Още от първото си излъчване през 1994 година на честота 88 MHz в София Classic FM бързо добива популярност чрез своята уникална музикална колекция, интересните си рубрики и многобройните интервюта с изявени музиканти, артисти, художници, писатели и журналисти. Радиото остава единствената медия в България, която активно отразява най-актуалните и интересни събития от локалната и световна класическа сцена.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *