Водещото информационно-музикално радио bTV Radio и най-голямата музикална радио верига в страната - радио N-Joy разширяват обхвата си с нови честоти на излъчване.

От есента жителите на град Русе ще могат да следят bTV Radio с новини на всеки час, актуални предавания и модерно музикално звучене на честота 88.9 MHz. Освен съдържание от ефира на bTV, програмата на bTV Radio предлага и две авторски предавания – „За града“ и „Важното, казано на глас“, в които водещите Диана Хаджийска, Лили Ангелова и Светослав Николов представят най-актуалните теми в информационния поток със събеседници на живо в студиото. Това е деветата честота, на която ще се слуша bTV Radio, освен на досегашните за София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Силистра Кърджали, Горна Оряховица и Велинград.

Съветът за електронни медии финализира конкурса и за радиочестота в град Приморско, където вече ще звучи лидерът в националния ефир – радио N-Joy. Феновете могат да слушат любимото си радио в над 50 града в цялата страна, и по целия път от София до Южното Черноморие. Новата честота, на която почитателите на най-горещите хитове и най-забавните водещи ще могат да следят програмата на радио N-Joy в Приморско от есента е 100.6 MHz. Програмата на N-Joy предлага и уникални награди, много свеж хумор и гарантирано добро настроение.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *