Едно момиче и едно момче ще спечелят маркови тоалети от две от дизайнерските къщи, които ще бъдат представени на десетото тясно специализирано изложение „Моден салон – абитуриенти“ 2016, което ще се проведе от 24 до 28 февруари в национален музей „Земята и хората“ в София.

В тези четири дни София ще се превърне в столица на абитуриентската мода, тъй като на изложението ще бъдат представени 80 колекции на 80 дизайнери и модни къщи с над 2000 модели абитуриентски рокли и мъжки костюми в последните модни тенденции.

БГ Радио дава възможност на една абитуриентка да спечели рокля от модна къща Стоян Радичев, а на един абитуриент – костюм с марка Агресор, които победителите в играта ще могат да изберат на място по време на изложението.


За да се включите в играта, трябва да публикувате на официалната страница на БГ Радио във Фейсбук снимка на вашата майка или баща от вечерта на техния абитуриентски бал.

В понеделник, 22 февруари чрез жребий ще бъдат изтеглени две имена от всички, качили абитуриентска снимка в официалната страница на БГ Радио във Фейсбук, според условията на играта. Имената на победителите ще бъдат анонсирани в Любими песни за любими хора на 22 февруари по БГ Радио.

Важни условия на играта: Снимките трябва да са публикувани на официалната страница на БГ Радио във фейсбук до 0 ч. на 21 срещу 22 февруари 2016 г. Стойността на мъжкия тоалет от Агресор е до 750 лева, като победителят може да избере костюм, риза, вратовръзка. Стойността на наградата за абитуриентка от Стоян Радичев е за 1 рокля до 700 лева.

Наградите могат да бъдат избрани и получени по време на изложението „Моден салон – Абитуриенти“ 2016 в София от 24 до 28 февруари тази година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.