Евтини самолетни билети

Какво е едно лятно пътуване без качествен саундтрак в колата? Какво си пускат слушателите на БГ Радио в автомобила, когато пътуват из страната? И коя е любимата българската песен, която звучи най-често по време на път?

Това ще решат слушателите на БГ Радио в следващия месец чрез гласуване на bgradio.bg. През най-горещия и ваканционен месец, месец, в който традиционно всички са на път за морската или планинската си почивка, БГ Радио ще подреди Топ 100 на най-любимите български песни на слушателите за пътуване.

Гласуването за първата класация за песни за път вече стартира на сайта на медията за българска музика. На 1 септември, петък, от 14 до 20 ч. в ефира на БГ Радио на честотите в страната ще прозвучи преброяването от 100 до номер 1 на песните, които слушателите са избрали като най-любимите български мелодии за пътуване. Повторение на класацията ще се излъчи на 2 и 3 септември.


Освен това, всеки петък от 17 ч. и в неделя от 19 ч. в ефира на БГ Радио ще звучи и специална селекция на най-подходящите за пътуване песни, предложени от слушателите на радиото до момента. Стартът е в петък – 28 юли в 17 ч. Всеки ден трима от гласувалите за любимите си песни за пътуване на www.bgradio.bg, които са дали верен отговор на седмичния въпрос, ще печелят ваучери на стойност 25 лв. за гориво, за да бъде пътуването им още по-приятно.

Така ще се съберат всички необходими съставки за перфектното лятно пътуване – качествена българска музика, добра компания и премиум гориво за двигателя на автомобила. Където и да пътуват, музиката на БГ Радио е винаги със слушателите му благодарение на мобилните приложения на медията за iOs, Windows и Android.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.