Лекари, медицински сестри, фармацевти, полицаи, пожарникари, учители, продавачи, шофьори, куриери… всички те, въпреки извънредното положение, са на работните си места. Всички те са герои! Това са хората, които ежедневно рискуват здравето си в името на останалите, за да може да получим всичко, от което имаме нужда. Понякога техните усилия и имена остават в сянка. Невинаги успяваме да изкажем своята благодарност.

Сега БГ Радио и радио Energy дават тази възможност. Двете медии обявяват търсене на „Героите на деня“. На сайтовете на медиите слушателите имат възможност да номинират техните герои, да посочат героите от своя град и хората, които ще бъдат на първа линия на работните си места и ще продължат да помагат, дори и на един от най-големите християнски празници – Великден.

Всеки ден, чрез жребии на случаен принцип, ще бъдат теглени няколко от номинираните. Техните имена ще прозвучат в национален ефир, за да може повече хора да чуят за героите на деня. Всички изтеглени герои ще получат специални Великденски пакети в знак на благодарност за това, което правят.


Нека ЗАЕДНО да кажем БЛАГОДАРЯ на ГЕРОИТЕ НА ДЕНЯ!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *