10 години след фурора си на Евровизия „DJ Take Me Away“ е готова отново да завладее ефира. Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo издадоха нова версия на песента – обновена, провокативна, но също така завладяваща и гореща като оригинала.

Проектът е „опакован“ с атрактивно видео, в което феновете вече може да открият разликите „преди“ и „след“.

При Дидо нещата са почти едно към едно, но при Йоанна се забелязват пет месеца в повече. Вече не е тайна, че популярната блондинка е в очакване на първата си рожба и се оказва, че клипът на „DJ Take Me Away“ 2019 отразява артистично щастливото събитие.

Решихме точно сега да пуснем новата версия, за да се включим със стил в станалото популярно 10-годишно предизвикателство„, споделят Йоанна и Дидо. „Макар че България няма да участва в Евровизия тази година, „DJ Take Me Away“ остава сред емблематичните представяния в международен мащаб и ние направихме едно намигване към феновете на конкурса.

Представянето на Евровизия в Белград доведе за „DJ Take Me Away“ издание в над 100 компилации за денс музика на пет континента. След този успех очаквано сега новата версия вече се разпространява в специализираните международни канали и уебпространствата, отразяващи конкурса.

DJ Dian Solo си обяснява феномена с иновативното за времето си звучене, силните вокали на Йоанна и футуристичната визия на представянето. Йоанна обаче връща акцента към него: „Композиторът е много добър! Дидо успява не за първи път да уцели правилната формула за създаване на хитове. Винаги успява“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *