Music Clinic Records се завръща със задължителното парче за лятото. Планирана от Антони Рикев a.k.a WahTony, с вокалите на Александър Славчев („Гласът на България“), новата песен на легендарния лейбъл е всичко друго, но не и стандартна. Вдъхновена от класическия фънк, опакована в модерно видео, „Fake Stars“ е това, което отдавна чакахме.

Актуалният проект на Music Clinic Records излиза смело от матрицата на българската музика напоследък. Без излишно рапиране, фолклорни мотиви (не на място) или ориенталски ритми (натрапчиво), „Fake Stars“ е pure music.

„Идеята на трака е точно тази – да напомним, че музиката всъщност е изкуство и не би трябвало да се свързва с фалшиви звезди“, разказва създателят на Music Clinic Records, Антони Рикев. „“Fake Stars“ е началото на една, надявам се, успешна поредица от лейбъла, чиято основна цел е да се върнат музикалните стандарти. Текстът е на Александър Славчев и Пламен Иванов и в него се засяга мейнстрийм феномена на медийните еднодневки… Гнилите плодове на ежедневието ни, както ги наричам“.


Освен за слушане отново и отново „Fake Stars“ става и за гледане в същата честота. Героините в клипа са от балет „Нова“, оцветени от нестандартния поглед на режисьора Радослав Укалски.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.