В началото на новата седмица Вяра Панталеева представи видеото към най-новата си песен - "Маскарад". Парчето е пореден сингъл след голямото завръщане на певицата на музикалната сцена у нас и следва двете версии на "Копнеж", с които Вяра зарадва феновете си по-рано тази година.

Продуцент и автор на текста и музиката на „Маскарад“ е Чавдар Цолов. Аранжиментът, миксът и мастерингът са на Петър Рангелов, а записът е реализиран в Tooden Hill Records.

„От много време исках да изпея песен, с която да разкажа и насоча вниманието на по-дълбоко мислещите хора. Песен за това, че сме се загубили и скрили зад своите маски, за да бъдем част от едно объркано общество, в което всеки иска и обвинява в неискреност, но не е готов да свали своята маска. Името „Маскарад” дойде от моя съпруг – Чавдар. Той написа текста, както и музиката. Аранжиментът е на Петър Рангелов“, споделя Вяра.


Режисьор на клипа на „Маскарад“ е Любо Цанков, а оператор – Иво Балджиев. За ефектната визия на Вяра във видеото са се погрижили гримьорът Елиза Попова и коaфьорът Парашкев Тодоров – Финчи, а гардеробът е на Princess Fashion Studio.

Снимка: Любо Цанков
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.