Евтини самолетни билети

"Меден дух" е втори сингъл към предстоящия, дебютен албум на духовия оркестър Виво Монтана. Авторската музикална композиция и видеореализацията са с модерния, уникален почерк на брасбенда. Музиката и аранжиментът са на Марио Методиев. Режисьор на лентата е Христо Порязов.

Преди една година Виво Монтана спечелиха с безпрецедентния резултат (2 пъти повече зрителско одобрение пред сребърния медалист) риалити шоуто „България търси талант“. С авторското изпълнение на „Brass’n’Roll“, което комбинира модерно звучене, хип-хоп и народна музика, момчета изправиха на крака публика и жури и спечелиха вота на зрителите.


Бендът, в състав от 8 момчета, е създаден през 2009 г. от Пламен Крумов – учител по музика в математическата гимназия, който избира 7 музиканта от училищния оркестър. Някъде между геометрията и алгебрата, момчетата избират алтернативен език, с който да се обърнат към света.

Името на групата идва от музикалния термини за темпо  – „vivo“ прев. итал. „живо“ и „Монтана“ – от едноименния роден град на бандата. До края на месец юни, на музикалния пазар ще излезе дебютният им, авторски албум „Меден дух“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.