Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания по време на музикалния форум Melboss Open, Мадрид. На форума бяха представени новият ѝ сингъл “I Wanna Know” и видеоклипът към него. Виктория Георгиева бе избрана от над 500 кандидати да пее пред участниците във форума като един от двамата изгряващи артисти. На музикалното ѝ изпълнение присъства и носителят на 13 награди Grammy, продуцентът и саунд инженер Рафа Сардина, работил с Лейди Гага, Елвис Костело, Бионсе, Пласидо Доминго, Стиви Уондър.

“Наистина, получихме изключителна възможност, но най-хубавото беше, че Виктория впечатли всички и отзивите са страхотни. На място с нас се свързаха експерти в музикалния бизнес, според които Виктория е подходяща за пазара в Южна Америка. Така че, започваме работа в тази посока”, сподели Геновева Христова от Missia23, продуцентът на Виктория Георгиева.

След Melboss Open в Мадрид (19 юни), на 21 юни в Студио 5 на НДК клипът към „I Wanna Know“ беше представен и пред българска публика. Видеото е режисирано от Димитри Стефанов, а изпълнителният му продуцент е друг участник, освен Виктория Георгиева, , когото познаваме от X Factor – Велина Илиева. За Велина проектът „I Wanna Know“ е дебют в ролята ѝ на продуцент, за Димитри – в ролята му на режисьор.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *