Евтини самолетни билети

Най-новият сингъл на група Мастило „Само Аз и Ти“ вече е факт. Само два месеца преди да дари своя любим Петър с дъщеричката им Маргарита, Вики Терзийска посвещава песента „Само аз и ти“ на своята половинка.

Вокалистката на Мастило досега не е разкривала чувствата си в песен, макар да твърди, че всички нейни текстове отразяват емоционалния й свят. В песента „Само аз и ти“ тя казва „За нас е цялото време, кой може да ни го вземе“ и изпраща послание към всички, да се радват на всяка минута заедно сега, защото най-важния момент е настоящият, а най-важният човек е любимия до теб!

Клипът на „Само Аз и Ти“ е с кадри, заснети по време на супер успешното турне на Мастило „Виж ме пак“. Концертите от турнето се проведоха през месеците ноември и декември на 2015 година. Във видеото на „Само Аз и Ти“ ще видите най-горещите и вълнуващите моменти от турнето, както и някой тайни и лични кадри, които не са споделяни до този момент.


Режисьорът Цветомир Матев е уловил най-милите и спиращи дъха моменти от работата на цялата банда, както на сцената, така и при срещата им с феновете и пътуванията им из страната.

„Само Аз и Ти“ е композирана от Десислав Данчев-Десо и Виктория Терзийска, а текстът е написан от Вики Терзийска. Музикален продуцент на проекта е Красимир Тодоров, който вече втора година работи с Мастило на сцената и в студиото. Режисьор на видеото е Цветомир Матев – с него Мастило направиха и видеото към последния им хит „Прости ми“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.