В навечерието на 2020-а певицата Victoria, която ще представи България на Евровизия 2020 в Ротердам, направи своята равносметка за изминалата година 2019-а и сподели със своите последователи в социалните мрежи своите най-големи цели за предстоящата година.

Амбициозната млада изпълнителка посочва като свои най-големи цели да представи достойно България на Евровизия през месец май, да завърши своя първи самостоятелен албум / EP и да отдели повече време за семейството си.

VICTORIA написа в своите Facebook страница и Instagram профил:

Честита Нова Година! Преди няколко дни намерих стария си тефтер, в който на 1.01.2019 бях записала какво искам да ми се случи през 2019-а. Оказва се, че да представя България на Евровизия е била една от мечтите и целите ми! Освен това си бях пожелала да напиша своята първа песен, да започна да работя по мой самостоятелен албум и да записвам в Америка! Тази година реших да споделя тук с вас моите 5 пожелания и цели за следващите 366 дни. Правя го, защото вашата подкрепа е решаваща за това те да се превърнат в реалност. Ето ги и тях:

1. Да представя достойно #България на #Евровизия 2020. Това изисква много отдаденост – усилени репетиции и подготовка, за които съм готова и ще дам всичко от себе си. Това е страхотна отговорност, но имам страхотен екип зад себе си, който много вярва в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме представи най-добре като артист и ще докосне всички. И мисля, че вече я имам!

2. Да реализирам първия си EP/албум, зад който стои изключително много работа и любов, както и разбира се голям екип, който за щастие ме подкрепя по най-страхотния начин!

3. Музиката да ме среща с все повече хора и възможности в целия свят.

4. Да мога да отделя повече време за семейството си, което може би ще се случи едва след Евровизия, защото ме очаква много работа, но НАЙ-ВАЖНОТО – те ще са в Ротердам с мен и ще ме подкрепят в залата с цялата си същност!

5. Да продължавам да имам възможност да популяризирам каузата за намиране на нов дом на бездомни кучета и котки в България.

Благодаря ви за подкрепата през 2019-а! Пожелавам ви страхотна 2020-а!

Песента на Victoria за Евровизия 2020 предстои да бъде представена в началото на март месец. До тогава тя ще работи по нея с едни от най-успешните европейски продуценти и композитори.

БНТ1 ще излъчи на живо от Ротердам двата полуфинала и големия финал на Евровизия на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще бъде изтеглен жребият, от който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще участва България.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *