В ролята на “непознатия” е Иван Иванов – Vanski, който едва на 18 години, вече има сериозни музикални постижения зад гърба си. През 2011 печели правото да представя страната ни на Детската Евровизия в Ереван, Армения и се класира на 8-мо място. Младият изпълнител взима участие в предаванията „Големите надежди“ и „Гласът на България“ сезон 4, а през 2012 година самият Адам Ламбърт забелязва безспорния му талант и споделя негово изпълнение в профила си в Twitter.

“Непознат” е първият самостоятелен сингъл на Vanski, който е част от My Sound Universe – продуцентският лейбъл на Любо Киров. Музиката и аранжиментът на парчето са на Боян Христов, а текстът е дело на приятния екип от Боян Христов, Михаела Филева и Vanski.

„Песента “Непознат” на Vanski е много специален проект, защото това е поп музика от ново поколение. За мен е изключително важна каузата да подкрепям и продуцирам млади изпълнители“, признава Любо Киров.

Видеото към песента е впечатляваща продукция, с режисьор Люси Иларионов. Снимачният процес продължава 14 часа, за които екипът сменя 5 локации. Партньорката на Vanski в клипа е чаровната актриса Лина Роскин.

„Винаги съм искал да се занимавам точно с този стил музика. Всеки млад изпълнител си има свой любим певец и все още ми е трудно да повярвам, че именно моят любим изпълнител Любо Киров ми дава шанс да тръгна в посоката, която съм избрал. Радвам се, че успяхме да създадем заедно един смислен проект. Участието ми в написването на текста, както и безценната подкрепа на Михаела Филева и Боян Христов, правят парчето още по-специално за мен“, с разказва Vanski.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *