Вече е ясно какво е правила огнената Valentina през близо едногодишната пауза от последния ѝ сингъл „Feel Like“ и дуета с Ицо Хазарта „Само споко“.

Да, снимаше силна роля в един от най-гледаните български сериали „Братя“. Но главно – работеше по следващ музикален проект и то не къде да е, а в студиото на The Beatles – Abbey Road в Лондон!

Резултатът вече е на лице и “When You Kiss Me” направи своята официална премиера с пленяващо видео, заснето на Малдивите.


Текстът на „When You Kiss Me“ отново е на Valentina, а този път и музиката е нейно дело, с безценната подкрепа на Fabrizio Parisi и The Editor. Те са още автори на аранжимента и продуценти чрез лейбъла си Moon Invasion.

„When You Kiss Me“ носи лятна романтика, преплетена с пленяващ денс ритъм, който няма да остави слушателите безучастни. Дали в колата, у дома или на работа – те ще усещат пясъка между пръстите си, докато слушат новото парче на Valentina.

Да работя в емблематичното Abbey Road беше като сън. “When You Kiss Me” е записана на микрофона на самия Мик Джагър. Разгледах и другите студия, включително това за запис на цял симфоничен оркестър, където слушах репетиция – такива мащаби, толкова висококачествена техника, имах чувството, че съм в музикалния рай“, споделя Valentina.

Този дългоочакван проект, освен че е записан в може би най-известното музикално студио в света, се сдоби и с екзотичен клип, заснет на Малдивите. Видеото стана възможно след едно авантюристично съчетаване на полезното с приятното между Valentina и режисьора Пейо Пеев. Красивите кадри в “When You Kiss Me” са съпътствани с не едно препятствие зад камера – приливи, жега, влага, недостъпни места. Резултатът обаче е красиво лятно парче за любов и море.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *