Евтини самолетни билети

Година след като Вики стана майка, Мастило отново са на сцената и ще ни зарадват с нов сингъл – „Въглехидрати“. Парчето ще бъде официално представено на 22 април в Sofia Live Club.

Закачливите заглавие и текст на песента носят леко и приятно послание към представителите на нежният пол. Разбира се, говори за любов и колко сме зависими от нея, също както от въглехидратите.

Последното парче на бандата е “Само аз и ти” и беше специално и лично послание на Вики към нейният любим. Клипът на “Само аз и ти” беше заснет по време на националното турне на Мастило в края на 2015 година и е с весели и лични кадри от концертите. Малко след като парчето се появи в пространството, се появи и дъщерята на Вики – Маргарита.


Още в началото на 2015 година Мастило отвориха нова страница и излязоха със сингъла “Прости ми”, който е с категорично различно звучене и визия. Оттогава насам, Мастило работят в посоката на динамично и модерно звучене, силно визуално присъствие по време на live изпълненията, в компанията на гост музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и момичетата от LaTiDa.

Заедно с премиерата на “Въглехидрати”, Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години. Освен основните членове на бандата – Виктория Терзийска и Десислав Данчев, на сцената ще бъдат и гост музикантите: Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от LaTiDa, DJ support by Stе́phane Love.

Билети: на предвaрителна продажба в мрежата на Eventim на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще са 15 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.