Мария Илиева представи новия си видеосингъл „Твоя”. Песента е българската версия на „Contigo”, чието аудио на испански език направи премиерата си през юли.

Музиката и аранжиментът на „Твоя” са дело на румънския екип Global Records с музикален продуцент Vicky Red, автор на тазгодишната румънска песен за Евровизия. Автор на текста на български език е самата Мария Илиева.

„Твоя” е своеобразно любовно послание“, разказва Мария. „Всеки, който е обичал истински и отдадено ще се припознае в текста. Написах го на един дъх, а вдъхновението за това дойде внезапно, точно както ни връхлита и любовта.”


Режисьор на видеото на „Твоя” е Георги Марков. Красивите кадри с вкус на лято са снимани в комплекс „Олимпия” до кк Каваците, а партньори на Мария във видеото са танцьорките Александра Таскова и Петя Христова, както и атрактивната азиатка Миго Гао.

“Твоя” не е първият общ проект между певицата и Георги Марков – двамата са работили заедно по първите видеоклипове на Мария „Лунен сън”, „Нищо”, “Alright” и “Идваш към мен”.

Аудиото и видеото на „Твоя” са достъпни във всички дигитални платформи, както и в музикалните медии.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.