В навечерието на празника на славянската писменост 24-ти май, създателите на проекта "Маргаритка" правят още един подарък на децата на България - песничката "Мама ми купи днес" с изцяло авторско 3D анимирано видео.

„Мама ми купи днес“ е една от най-известните български детски песнички на всички времена. Текстът ѝ насърчава четенето на книжки, а за съвременните деца на 21-ви век това е изключително важно.


Изпълнението е на Тони и Вокална група Шоколадче, гр. Лом. В последните няколко години самата Тони е преподавател по пеене на деца от всички възрасти. Тя казва, че работата с деца е едно от най-великолепните преживявания.

„Да наблюдаваш как едно дете се развива, да му помагаш да научава нови неща, да провокираш мисълта му и да си свидетел на неговото израстване – това е дар и всички, които имат възможност да правят това, трябва всеки ден да благодарят!“

Заедно с това, гласът на Тони често може да се разпознае в голяма част от съвременните анимационни детски пълнометражни филми по кината в България, дублирани на български език.

Във видеото на „Мама ми купи днес“ е и официалното представяне на новият приятел на героите от проекта – Биби, Мими и Маргаритка – малкото таралежче Бочко. Той е верен приятел и на всички родители в израстването и грижите за малките или вече пораснали съкровища.

Проектът „Маргаритка“ насърчава пеенето на български език и за това създава и видео клипове, с прекрасна съвременна 3D анимация, която да впечатлява и забавлява най-малките сред нас на български език.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.