След като участникът с най-висок рейтинг в шестия сезон на “Гласът на България“ – финалистът Тино, ни предизвика с първия си официален сингъл „Искам още“, сега той умишлено ни превежда на абсолютно другия бряг на своя ум, душа и музикален вкус.

Ако с първата си песен той възпя първичното, то сега се впуска в темата за живота и човека в него. Тино насочва вниманието си не само към човешките взаимоотношения, но и обръща внимание на темата за психичното здраве, страховете и грешките.

Премиерата на песента и официалното видео към нея предизвика стотици положителни реакции и беше оценена високо и споделена онлайн от артисти като Влади Ампов – Графа и актрисата Лорина Камбурова.


По клипа работи забележителния млад режисьор Свилен Славов, а всестранно талантливият Виктор Добрев застава както зад камерата, така и зад пулта, превръщайки „Мисъл’ в завършена творба визуално и звуково.

Няма как да не споменем и архитекта Александър Асенов, с когото Тино се запознава случайно на първия концерт, на който решава да изпълни новата си песен. Оказва се, че Сашо е и пианист и Тино го моли за съвет по аранжимента на пианото. Вместо съвет, Александър веднага се заема с аранжимента, допринасяйки много за това, което чуваме сега.

С първите си две песни Тино сякаш постави границите на едно огромно пространство, което явно смята да запълни с музика, без да се води от очакваното, а от това, което мисли. Както сам той казва сега с двете си заглавия – „Искам още“ „Мисъл“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *