Финалистът от отбора на Камелия в шестия сезон на „Гласът на България“ – Тино, дебютира с парчето „Искам още“. Тино или Кирил Хаджиев, както е истинското му име, постигна успеха си в музикалното риалити с басовия си глас и провокативни изпълнения.

Младият талант финишира на второ място, а с „Искам още“ дава сериозна заявка за свое място на българската музикална сцена. Режисьор на клипа към парчето е младият и креативен Жоро Пеев, а оператор – Йордан Георгиев.

Сравняват го с Ник Кейв не само заради сходния тембър и външния вид, но защото и двамата нямат музикално образование. Първите си стъпки към сцената прави зад барабаните и с китарата, а по-късно започва и да пее.

Още след като приключва гимназиалното си образование Кирил Хаджиев – Тино се впуска сам по пътя си на музикант, избирайки да действа веднага. Сформира първата си и единствена група Soulmate #2, с която бързо нашумява в своя град и извън пределите му с помощта на десетки клубни и фестивални концерти.

Самият Тино определя звученато на „Искам още“ като комбинация между Chemical Brothers и Таркан.

„Искам още“ е музиката, която отдавна искам да заявя! Сигурен съм, че не всеки е очаквал именно тази песен от мен. Време е широката публика да се запознае с мен и като с автор, а „Искам още“ определено е най-стряскащия начин! Предстои много музика, а аз имам да споделя един доста широк спектър! „Искам още“ ще ви накара да наострите уши и… да искате още!“



Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.