Теодора Цончева зарадва своите почитатели с новата си песен „Без грим“. Видеото направи своята премиера в официалния канал на певицата в YouTube, който има над 100 000 последователи.

В клипа участва Тодор Гаджалов – близък приятел и колега на певицата, с когото преди пет години създават дебютната ѝ песен „Зелена светлина“. Този път обаче той участва като актьор във видеото и играе ролята на лошото момче, което Теодора Цончева хвърля в басейн.

„Без грим“ е моя сбъдната детска мечта! Буквално! Това е звученето, с което съм израснала, това е музиката, която ме кара да искам да пея и танцувам! Като малка постоянно слушах Майкъл и Джанет, Уитни и Марая, Принс, Earth, Wind and Fire и всякакви такива музикални величия, които белязаха и възпитаха моя музикален вкус. Затова се случва така, че без да искам, отивам в тази посока. Не съм планирала да направя песен с old school звучене, просто така се случи. А и за мен хубавата музика не може да се нарече „ретро“, защото е вечна! Именно затова се постарах да направя „Без грим“ да звучи едновременно old school и модерно, а танците във видеото са присъщи за 90-те, но някои от тези движения правим и до днес по партита“, споделя Теодора Цончева.

„Без грим“ е по текст на Теодора Цончева, а музиката на парчето певицата създава съвместно с DiamondStylePro. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов-Люси.

„Да ме видиш и когато съм без грим“ означава да ме видиш истинска, неподправена и уязвима. Иска ми се всеки сам да интерпретира това както го усеща. Посланието на песента е едновременно кристално ясно, но и отворено за всякакви философски и забавни начини на прочит. Аз вярвам, че трябва да внимаваме на кого се отдаваме и физически, и духовно! Искам да насърча особено тийнейджърите, които тепърва опознават любовните вълнения, да се забъркват само с хора, които ги заслужават и държат на тях!“, споделя още Теодора Цончева.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *