След 4 години мълчание талантливата Вяра Панталеева се завръща на музикалната сцена с нова песен. Парчето се казва "Копнеж" и е написано от самата Вяра и нейния съпруг Чавдар Цолов.

„Написахме песента още преди 4 години. После претърпя няколко трансформации в аранжимента и така до момента, в който не се обърнах към моята колежка Адриана Бенова (missAmix). Тя освен образован и квалифицирам музикант е и доста добър DJ. Тогава „Копнеж“ придоби финалния си вид“, сподели Вяра пред © Меломан.бг.

През 4-те години на творческа пауза певицата насочи усилия и енергия в създаването и развиването на своята детската вокална група Мики Маус. Зад гърба си децата от групата имат вече 10 авторски песни с видеоклипове към тях.


През 2014 г. Вяра Панталеева стана майка на момиченце, което и до днес ангажира голяма част от времето ѝ.

„Тази песен е първата, в чието създаване взимам активно участие и съм част от нея. С „Копнеж“ определено поставям началото на своята творческа същност“, признава Вяра.

Вече е готов и следващият проект на певицата, който тя ще сподели с меломаните през есента. Издава единствено, че „парчето е отново с твърдо звучене“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.