Месец след като пусна дебютния си сингъл, най-предизвикателната брюнетка на българската хип хоп сцена, избухва с ново парче. „Limited Edition“ пристига опаковано в провокативен текст и шокиращо видео. Кадрите показват как една жена, която знае цената си, буквално може да унищожи и най-здравия мъж, при това с финес и сексапил.

Видеото е изпипано по всички критерии на мейнстрийма и затвърждава образа на Stamenowa като най-горещата актуална изпълнителка. Самата тя не крие, че за това парче е инспирирана от работата на Тайга и Кейти Пери – нейните музикални вдъхновения, но и потвърждава, че „Limited Edition“ е 100% авторска и различна.

Създателите предупреждават, че визията не е за хора със слаби сърца – първо заради хорър моментите и второ заради екзотичния начин, по който Stamenowa провокира с думите „опитай моя вкус“.

Проектът отново е резултат от съвместната творческа работа на Stamenowa и L Padr3. Под псевдонима се крие българинът Йоан Николаев, който от години живее и се занимава с музика в Австрия и който беше в основата на създаването на първия хит на изпълнителката „Fuego“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *