SLNG представя новия си сингъл „Бели петна“ feat. Bobo. Новото видео вече е качено в YouTube канала на лейбъла Монте Мюзик и подгрява излизането на третия албум на групата, който се очаква до края на годината.

Сленг е една от първите български банди и оставят в историята на родната музика хитове като “Мой свят”, “Синьо”, “Любовта няма край” и др. Фатален инцидент с вокалиста и двигател на формацията Дими Екимов е причината останалите членове да продължат по друг път. Няколко години по-късно, през 2012 година, музикантите отново се събират като оттогава работят с вокалистa Владимир Михайлов (Сафо, Rewind), познат и от големия екран с филма „Възвишение“ от 2017 г.

Към днешна дата SLNG е в състав Владимир Михайлов (Сафо, Rewind) – вокал, китари, Калин Петров (Сленг, Акага) – клавишни, Младен Несторов (Сленг, Ахат) – бас китара, Петър Рангелов (Дюн) – китари, Алекс Лазаров (Ахат) – барабани.


Идеята за включването на рапъра в новия им проект идва след като Владо и Бобо са част от екипа, с който Кристиан Костов работи за успешното представяне на „Beautiful Mess“. Бобо много харесва парчето и се включва стилно в песента и във видеото, като авторският му текст и специфичното му присъствие и енергия допълват посланието и въздействието на музиката и визията. Автор на музиката е Владо. Текстът е на Владо и Бобо, аранжиментът е дело на бандата.

Видеото на “Бели петна” е заснето в 4 дни на различни локации и за направата му, освен режисьорът Гепи, се грижи екипът на студио „Jeng“. В него участва актрисата Деси Моралес, с която Владо се познава от многобройните им срещи на филмовата площадка, както и малкият син на Владо – Зари. Очарователната Деси, която играе майка на Зари, успява да го предразположи за отрицателно време и да му помогне да се справи с тежката си актьорска задача.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *