Евтини самолетни билети

Музикантите от група Сленг започнаха 2017 г. с представянето на новото си видео към песента „Където си ти“. Това е вторият сингъл на бандата с участието на сегашния вокалист - Владо Михайлов. След кратко творческо затишие, групата зарадва своите почитатели с видеото към красивата балада и новината за предстоящите си планове.

Музиката и аранжиментът на песента „Където си ти“ са дело на Сленг, а текстът е на Владо Михайлов, който е и режисьор на видеото. Записите, миксирането и мастерирането на парчето се случват в студио Perfect Records. Оператор на клипа е Томислав Михайлов – Чочо, а за монтажът на кадрите се грижи Руслан Грудев – Роко.

Главни герои в новото видео на група Сленг са актьорите Ирмена Чичикова и Стефан Щерев, които познаваме от многобройните им роли в театъра и киното. Клипът към песента „Където си ти“ е наситен с онези земни и човешки послания, кодирани дълбоко в творчество на Сленг.


Продукцията е абстрактен разказ за непреходните ценности в живота и силата на човешкото съзнание. В заснемането на кадрите се включват също и приятели на бандата, които завършват цялостния образ на продукцията – личен и неподправен.

Новият клип е предвестник на добри новини около Сленг. През февруари групата планира издаването на EP с няколко парчета на български и английски език. С него феновете ще могат да се настроят за предстоящия концерт през месец март, в който музикантите ще представят своята нова продукция, плюс добре познатите песни на Сленг още от годините на създаването им, когато фронтмен беше Дими.

В плановете на групата е също издаването на чисто нов албум през 2017 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.