Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода. През 2020 г. Румен Бояджиев и Даниела Кузманова правят подарък на Славин Славчев и Vintage Music Box. Това е новото парче от дебютния албум на Славин Славчев, носещо заглавието “Не е лесно“.

Песента е четвъртата от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Това е първото парче от този албум, което не е по текст на Славин и една от няколкото изключителни и интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.

“Не е лесно“ е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българския рок и тези, които са израснали с тяхната музика, а сега имат честта да унаследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.


“Песента „Не е лесно“ е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство“, Славин Славчев.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *