СкандаУ, Лео и Играта се се в нова песен, за да покажат, че вече са други. Иначе веселите изпълнители сега стъпват тежко – не са онези усмихнати момчета с шарените тениски. Вече са облечени в черно и „показват зъби”.

Играта обяснява: “Вече сме по-мъдри и по-пораснали. Виждали сме много неща в живота си. Били сме и долу, и горе.”

Проектът идва точно навреме, за да обедини СкандаУ, Лео и Играта, както заради очакването на феновете им да направят нещо съвместно, така и заради силното послание на “Сега сме други”: “Не спряхме, дори когато всеки каза – Не!”.


Темата за свободните артисти, които се сблъскват ежедневно с предизвикателствата на бранша е болезнено актуален и въпреки това рядко бива обсъждан открито. Безкомпромисният свят на монополисти и движещите ги интереси поставят всеки артист пред дилемата да бъде себе си или да се пусне по течението, да бъде оформен като печеливш продукт, такъв какъвто всички очакват.

Парчето “Сега сме други” на СкандаУ, Лео и Играта е доказателство, че когато отстояваш себе си, нещата стават даже по-добри.

Текстът е на СкандаУ, а музиката е на Тоny Fadd, който спечели Melody of the Year на BET Awards 2015 с “Trap Queen”. VenzY прави кaнтото на припева, а обработката на песента е дело на Бате Пешо (Studio Buster). Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо от Sky Brothers.

Музикантите разказаха, че за да бъде заснет клипа, цял завод за транспортни контейнери е бил затворен за ден. В основата се оказа иновативният проект на арх. Първанов, който им служи за декор, ден преди контейнерите да се превърнат в софийски хотел. Клипът не би бил същия и без страхотната хореография на Алиса Белоустова от Макоза Ностра.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.