Жертва на хладнокръвни похитители стана Деян Славчев-Део. Веднага след края на предаването на Спорт Тото, водещият беше отвлечен и държан като заложник 24 часа.

Това всъщност е част от сюжета на видеото към новия хит на СкандаУ, Дичо, Девора, Део, Лео и Играта. Песента се казва “Карамбол“ и обещава да оглави родните класации това лято. Във видеото се забърква динамична екшън линия под режисурата на талантливия Люси Иларионов, страхотния оператор Андрей Андреев и техния невероятен екип.

Отвличане, диаманти, яхти, пари и кадри, в които са използвани над 10 000 банкноти, това е само част от сюжета на видеото към “Карамбол“. По време на 24-часовия снимачен ден всеки един от великолепната седморка се превъплащава в различна роля – Лъчо, Тото и Играта са похитителите, Део е жертвата, Лео е ненадминат в мъченията и изтръгването на тайни.


Дичо е нeуловимият шофьор на хладнокръвните престъпници, а Девора помага на бандата с феноменални компютърни умения. Накрая всички се събират заедно, за да полеят най-успешният удар на 2017. Осемте букви на “Карамбол“ събират 7 обичани артиста и 1 топ режисьор – Люси Иларионов, за да ни предложат първокласен холивудски екшън.

Текстът на парчето, което обещава да е най-успешният хит на 2017, е на Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов – Лъчо от СкандаУ. Музиката също е тяхна, заедно с Дичо и Ярослав Сукманов. Аранжиментът е поверен на Петър Костов – Бате Пешо @ Studio Buster и Ярослав Сукманов.

Лъчо и Тото от СкандаУ, Део, Лео, Играта, Дичо и Девора вече подготвят лятното си турне, което започва в началото на август 2017. Тази година лятото ще е горещо и незабравимо, а във Варна, Несебър, Поморие, Бургас, Созопол, Приморско, Китен и Царево положението ще е „Карамбол“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.