Евтини самолетни билети

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой. В кръвта му не е имало наркотици. Това обяви сестра му Рая Крумова във Facebook.

Припомняме ви, Явор Захариев бе открит в дома си с тежки наранявания в безпомощно състояние и почина в болница.

„Искаме да се обърнем към тези, които побързаха да го нарекат „наркоман“ или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борбата си с наркотиците. Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем… Към всички тях и към всеки един поотделно.


Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчите тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите?

Благодарим ви предварително.

На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по непотвърдени данни“. По изключително… и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви.

Явор е бил бит… пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му, не издържа.

Това е истината за Явор и за неговата смърт“, написа сестрата на Явор в социалната мрежа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.