Талантливият италиански готвач и певец Лео Бианки представи новия си сингъл - "Se Torno".

След повече от 10 години на музикалната ни сцена и много хитове на български език, Лео издава първата си песен на италиански език.

„Se Torno“ е втората поред биографична песен, която Бианки пише, след като преди няколко месеца разказа за бурните си тинейджърски години в парчето “Приятели”. Този път той се връща към живота си в малкото градче Анкона и какво го е накарало да тръгне от Италия към България.


“Родният ми град е много малък и откакто се помня, ми беше тесен. Знаех, че имам талант, но ако остана в Анкона и в квартала, няма да постигна това, което искам”, споделя Лео.

Затова изпълнителят решава да направи и необичайна комбинация, в която пее за Италия на фона на клип, сниман изцяло в София.

“Този град даде много на един италианец – работа, музика, радио и телевизия, и разбира се две прекрасни българчета – моите близнаци”, откровено разкрива Лео.

Клипът към „Se Torno“ е дело отново на Радостин Събев-Шошо, музиката е на Денислав Принов – Southy, а песента по традиция е записана в Studio Buster.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.