Евтини самолетни билети

В петък, 01 декември, Вирджиния Рекърдс представи „С ръка на лице“ - новия проект на братята Пламен и Иво. Автор на бийта, по който двамата са писали музиката, e руският музикален продуцент Diamond Style, a аранжиментът е дело на Павел Николов (от дуото Pavell & Venci Venc’). Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Шопов, с когото Пламен и Иво и продуцентите им си партнират за първи път.

„Вдъхновението ни за този проект дойде от Русия. Тенденцията известни личности да се снимат и да танцуват „с ръка на лице“ е много актуална там, вече се разпространява и в Америка, но в Европа е слабо позната. Това движение е част от модерната хип-хоп култура, подобно на популярния „даб“, който е любим на младите хора по цял свят. Минаха само два дни от премиерата на парчето, а вече видяхме в социалните мрежи доста снимки и видеа на фенове, които позират или танцуват „с ръка на лице“, което много ни радва“, коментират Пламен и Иво.


Излизането на новия им сингъл съвпадна с представянето на първата колекция техен официален мърчъндайз от шапки, тениски и суичъри #СРЪКАНАЛИЦЕ, която бе показана за първи път във видеото на парчето и вече се продава в интернет. Скоро тя ще бъде последвана от мърчъндайз и на останалите артисти на Вирджиния Рекърдс.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.