Млад пловдивчанин стъпва на световната музикална сцена. 17-годишният Захари Димитров, по-известен като Zahari, живее в Манчестър, Обединеното Кралство, и наскоро представи дебютния си сингъл "Lighthouse".

Още от 7-годишен Zahari е бил част от многобройни състави като певец. Голяма част са били хорови ансамбли, включително Manchester United Youth Foundation Choir – хор на футболния клуб за млади и амбициозни таланти. Мечтата на Zahari винаги е била сцената, която ще му позволи да докосва сърцата на хората с музикалното си изкуство.


„Lighthouse“ е мрачна, но ултимативно овластяваща поп/алтернативна балада с електронни елементи. В текста на песента Zahari разказва за проблем, който е често срещан при всички хора – загубата на посока, незнанието какво следва в бъдещето и как да постигнем целите или мечтите ни.

С парчето Zahari споделя неговата собствена история върху опита му да достигне мечтите си и търсенето на надежда, която да му помогне да продължава напред. С поетичен текст и силна мелодия, “Lighthouse” е 4 минутно самопризнание и вътрешен разговор който кани слушателя да преживее една малка част от живота на Zahari.
Коментари

Свързани:

1 коментар

  1. Много силна песен. Браво! Успех на момчето. Мястото му е на световната сцена!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.