Прея отваря нова страница в живота си и се завръща с пълна сила, представяйки нов сингъл и официално видео към него, носещи името "Lo6 navik". Аранжиментът е дело на Денис Попстоев. Mузиката е колаборация между него и самата Прея, която е създател и на текста на песента.

С нова вдъхновяваща визия, която заразява, със силно изразената си индивидуалност, изпълнителката дава своето послание към жените да преследват смело и категорично незабравимите си моменти.

Парчето „Lo6 navik“ е една малка част от голямата изненада, която Прея готви за публиката – певицата издава дългоочаквания си дебютен албум и в него тя и екипът ѝ експериментират с различни музикални стилове.


Творческият продукт ще зарадва хората, които търсят различно и иновативно звучене сред българските изпълнители. Цялостното послание на албума е насочено към силата да преследваш мечтите си и смелостта да ги сбъдваш.

Албумът ще бъде представен с банда, която включва инструменталистите Евден Димитров (бас), Волен Милчев (беквокали), Радо Казасов (барабани), Божидар Василев – Trombobby (тромбон и контролер), а през тази година към състава се присъедини и Денис Попстоев (синтезатори и саксофон).

В края на 2018, Прея взе смелото решение да започне сама да продуцира музиката си, а резултатът може да чуете на 30-и май в клуб EXE София. Тази дата слага и началото на турнето, което изпълнителката и бандата й ще направят в различни български градове.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.