Графа представи най-новата си песен „Квартални джентълмени” с участието на македонския хип-хоп артист Slatkaristika. Изпълнителят посвети новия си видеоклип на нелепите гафове и величествената способност да объркаш всичко в последния момент.

В култовия видеоклип, режисиран от Валери Милев, Графа и музикантите от неговата лайф група, изнасят зрелищен концерт пред тълпа от развълнувани фенки, за да забъркат поредната комбинация от неловки сцени. „Квартални джентълмени” предлага щедра доза самоирония и хумористични лирики, с които двамата изпълнители се опитват да държат „под контрол всеки нов проблем”.

Снимка: Нели Куртева

Песента е по музика и аранжимент на Графа, а в написването на текста се включва и Стефан Вълдобрев. „Квартални джентълмени” е със свежо rock’n’roll и boogie звучене, което се преплита с плътния, мелодичен хип-хоп бийт и авторското римуване на македонския изпълнител. В размисли за привилегията да бъдеш „квартален джентълмен”, Slatkaristika не пропуска да цитира своя приятел Ицо Хазарта, който се появява за кратко в клипа с една от популярните си саркастични фрази.


„Квартални джентълмени” е една от новите песни, които ще влязат в програмата на Графа за неговото национално турне през 2018 г. В началото на годината бяха обявени датите за четирите концерта – в Пловдив (31 май), Бургас (4 юни), Варна (5 юни) и големия финал на 27 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за турнето са вече в продажба в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.