Преди две години Ицо Хазарта откри хитовата рап поредица "One Shot" с добилото огромна популярност парче "Хип хоп", в чийто финал бяха използвани части от многозначителна реч на Лютви Местан.

Първият сезон навъртя над 18 милиона гледания и феновете заляха форумите с желания за продължение. Рапърите пък, в желанието си да се включат във втория сезон, изпращат десетки демо записи на продуцентите от Facing The Sun.

След една година подготвителна фаза, резултатът е налице – вторият сезон на поредицата стартира точно в 16:30 на 5 май в канала на Facing The Sun в YouTube.


Както и преди, клиповете ще излизат на всеки две седмици в четвъртък. От Facing The Sun са подготвили нови 10 епизода, в които залагат предимно на автентични MC-та, като обещават и включвания от нашумели изпълнители и от легендарни рапъри.

Отново са застъпени представители от цялата страна със силни включвания от източна България. И разбира се всички епизоди са заснети без прекъсвания и монтажи, изцяло в един кадър, от екипите на доказания майстор в жанра Виктор Антонов – Rikk и на новоизгряващата звезда сред хип-хоп режисьорите Николай Георгиев – N. Kotich.

R&B изпълнителят Бобо открива сезона с лекция за „Трудния път“, който всяко МС и всеки човек трябва да извърви в живота, за да развие истински важните качества в себе си.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.