Младата българска поп изпълнителка Petia G. пусна първия си самостоятелен сингъл. Той носи името „Бели крила“ и идва само седмици след като телевизионните зрители се влюбиха в певицата от участието ѝ в предаването „Гласът на България“.

Въпреки че не достигна заветната победа в музикалното риалити, Petia G. е избрала да върви по пътя на музиката. Затова събира идеален отбор, който да създаде лятното ѝ парче.

Текстът на „Бели крила“ е дело на двама изпълнители, които са истински хит сред най-младите и са наричани латино крале – Торино и Пашата. Собствените си парчета творят в стил регетон, който се прокрадва и в песента на Petia G. Музиката е от Lu Arts, а последните щрихи слага Росен Стоев – Reptilla.


Клипът носи усещане за горещо лято и силни любовни емоции, като в ролите на двама влюбени влизат самата Petia G. и плувецът Теодор Цветков. Режисьорският тандем Георги Салпаров и Симеон Михалков избират няколко локации за снимките, а финалният резултат е секси, горещо и емоционално видео с послание за невъзможните връзки. Само за дни дебютът на Petia G. събра над 15 000 гледания в YouTube и одобрението на феновете.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *