Вирджиния Рекърдс и Viber обявяват, че Pavell & Venci Venc’ са първите български артисти със собствени стикери в световното приложение за онлайн телефонни разговори и текстови съобщения. Пълният пакет от 22 стикера, озаглавен „Setaabrat” вече е достъпен и за период от 3 месеца може да бъде теглен безплатно от магазина на Viber (Sticker Market).

От ръководството на световната компания Viber без колебание избират Pavell & Venci Venc’ за пилотния проект в България заради растящата им популярност, иновативния им и изненадващ стил, както и заради енергията и артистичната философия на двамата.

„Ние търсим партньорства с артисти, които споделят нашите ценности и са нетърпеливи да използват богатите възможности на Viber за социална комуникация. Павел и Венци са едни от най-ярките представители на Viber поколението с техните вродени непринуденост, креативност и комуникативност“, се казва в официалното съобщение на Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.


Стикер пакетът е наречен „Setaabrat“ – фраза, която, освен че е заглавието на един от най-големите хитове на момчетата до момента, се е превърнала в запазена марка на дуото и е ключова дума за армията техни последователи.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.