Още една любима българска детска песнички вече ще радва и децата на нашето време с изцяло авторска 3D анимация в проекта “Маргаритка”. Орлин Павлов записа класиката "Зеленчуци, който не яде" заедно с вокална група “Шоколадче” от град Лом, а новият аранжимент е на Красимир Тодоров.

След „Зайченцето бяло“ в изпълнение на Вики от Мастило, „Зеленчуци, който не яде“ е втората песничка от компактдиска „Маргаритка“, която се радва на прекрасна 3D анимация, създадена с много желание, любов и труд. Анимация, създадена така че да впечатлява и забавлява най-малките.


В създаването на видеото за проекта “Маргаритка”, участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в България. Работата по видеото е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци.

„Зеленчуци, който не яде“ е по музика на Михаил Кочев и текст на Цанко Церковски (псевдоним на Цанко Генов Бакалов). Церковски е български политик и писател. Той е един от основоположниците на Българския земеделски народен съюз (БЗНС). Михаил Кочев пък е музикален педагог, композитор и диригент. Роден е през 1878 г. в гр. Чирпан. Получава висше музикално-педагогическо образование в Одеса, Украйна (1905).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.