Евтини самолетни билети

Новият клип на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени към парчето "Ето така", направи премиера в официалния YouTube канал на групата.

Актьорите Яна Титова („Стъпки в пясъка“, „Джулай“, „Лов на дребни хищници“) и Алек Алексиев („Възвишение“, „Откраднат живот“), този път са съответно режисьор и изпълнителен продуцент на доста любопитното видео, замислено като кратък филм, в който Стефан, Стунджи, Еко, Миро и Иван са обитателите на село Обичайно Заподозряново.


Ироничните пасторални сцени на музикантите се преплитат със сюжетната линия на двамата дебютанти от НАТФИЗ Боряна Маноилова и Божидар Йорданов. „Ето така“ е сингъл от чисто новия албум на бандата „Към“ (юбилейно ремастерирано издание).

След премиерата на клипа, започва и най-пътуващият месец за Обичайните заподозрени. През август групата ще изнесе над 20 концерта в цяла България. В първата половина на месеца са гиговете по Южното черноморие, а във втората – големите концерти със Симфоничния оркестър на Пловдивска държавна опера.

На някои от тях, като Летен театър Бургас (8 август) и Античен театър Пловдив (28 август), специален гост ще бъде и победителката от „Гласът на България“ Ния Петрова, за която това ще е първа среща на живо с родната публика.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.