Евтини самолетни билети

Тийн любимецът Атанас Колев отново предизвика онлайн истерия сред феновете си с премиерата на новия си сингъл „Обещавам”. Соловият проект на рапъра беше представен в интернет пространството вчера, 07.09., и само за няколко часа натрупа хиляди гледания и положителни коментари.

„Обещавам” е пореден авторски сингъл на талантливия рапър. За аранжимента Атанас Колев отново се доверява на многократно награждавания бийтмейкър Васко Иванов – Dexter.


Смелото видео е дело на Павлин Иванов – BASHMOTION. Изненадваща поява в него правят някои от най-свежите лица на българската поп и r’n’b сцена – Мария Илиева, Сантра, Вяра Атова, Ники Бакалов и VenZy. Многобройните красавици – основни действащи лица в клипа, са от балет NOVA.

„За мен е чест, че мога да нарека точно тези хора и музиканти мои приятели и че те се съгласиха да участват в новото ми видео. Нямаше как такова парти, каквото направихме в клипа, да мине без тях,” признава хип-хоп сензацията.

Наско обещава „вече по-полека да го дава”, но в действителност не мисли да забавя темпото – с постоянни участия, музика, учене и спорт. Предстоящите му изяви са на 15-ти септември в Благоевград, 17-ти Велико Търново, 18-ти София, като обещава и фен среща в столицата, чиято дата и място ще разкрие в официалната му фейсбук страница
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.