Първият сингъл от предстоящия албум на Jeremy? е вече факт. Проектът е римейк на изключително популярната песен от 1986 г. "You're the Voice", оригинално в изпълнение на John Farnham. Същата година тя оглавява класациите в Австралия, Германия, Швеция и е в Топ 10 в редица държави, като Великобритания, Швейцария, Австрия, Ирландия.

В края на този октомври, с помощта на българския офис на международната компания Шуберт Мюзик Пъблишинг, Jeremy? получават правата за преаранжиране и възпроизводство, както и за физическо и дигитално разпространение на “You’re the Voice”.

Версията на българската банда е одобрена от цели четири музикални компании, които управляват правата на съответните автори – Keith Reid, Maggie Ryder, Andy Qunta и Christopher Hamelt Thompson, благодарение на което е получено финално разрешение за реализацията.


Аудиото е смесено в Ирландия от Янко Генов, отговорен за качествения саунд и в дебютния албум на Jeremy?, а мастерирането е извършено в САЩ от Brian Lucey, работил с изпълнители като Лиъм Галахър, Мерилин Менсън, Depeche Mode, The Kills, Arctic Monkeys и много други популярни имена.

Видеото е дело на екипа на Clamer Production Studio, с режисьор Георги Манов, с които бандата работи по предходните си четири клипа. Записът вече е на разположение онлайн – в iTunes и Spotify.

„Искахме песен, с която много хора бързо да ни възприемат. Както навън, така и в България. Страшно харесваме „You’re the Voice“ от гледна точка на композиция, музика и текст. Намираме, че отива на група Jeremy? и на това, което правим, и начина, по който звучим. Практиката е често срещана, а фактът, че една песен може да бъде преиздавана много пъти, включително 30 години по-късно, е знак за истински хит.“, споделят Jeremy?.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *