Естествено кестенява, дълга до кръста коса (по време на изолацията скъсена до рамeнете); предизвикателни извивки; натурални съблазнителни устни; татуси с тайна символика, 162-сантиметрово миньонче, зодия Дева, с котешки поглед и също толкова вълнуваща походка…

Така биха описали Simon, ако беше модел или актриса, но тя е певица и тогава си заслужава да се каже: чуйте и вижте новия ѝ сингъл “Diva”, първи като част от екипа на лейбъла Kings Records на латинокралете Torino & Pashata и пореден за една от най-атрактивните r&b изпълнителки.

Simon вече има няколко успешни парчета зад гърба си, като стабилно и професионално започва да се занимава комерсиално с музика още като 16-годишна.


Днес, вече 19-годишна, има зад гърба си призови места от международни музикални конкурси, пет авторски парчета с реални гледания и „чисти“ реакции в социалните мрежи .

Разчитам само на таланта си, макар че поддържам външния си вид”, споделя Simon. “Зная, че живеем в XXI век и максимата „сексът продава“ е като закон, но аз не смятам, че за един млад изпълнител визията и сексът трябва да са водещи за творчеството му. Аз съм много упорита и цял живот съм се занимавала с музика. Това е нещото, което искам да правя и съм сигурна, че го мога.“

„Diva“ е създадена специално за Simon от Torino & Pashata. Текстът и музиката са на Тодор и Павел, а Simon добавя уникалното си канто. С „Diva“ Simon прави лек завой от r&b стила, който така добре ѝ се удава. Под влиянието на новите си продуценти младата изпълнителка се пробва в регетона.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.