Пролетта е слънце, цветове и зараждане на нов ентусиазъм. Това е и причината именно сега да се появи първият сингъл на проекта 2 наум. Тя е Христина. Той – Юлиан. Излизали на най-големите сцени в страната, партнирайки си с имена като дует Авеню, Деси Добрева, дует Ритон, Мастило, Ирина Флорин. Музиката им съчетава елементи от американския соул и ритъм енд блус с български текстове и силен авторски отпечатък.

Сега започват нещо съвсем ново – техен авторски проект, който превръща в реалност и първото им музикално видео към парчето „Променен“. Кадрите са заснети из софийските улици, в които често се скриваме от лудницата на града, а цветовете се преливат толкова бързо, колкото и самата песен, която ни подготвя за приятни изненади. Една от тях е именно предложението за брак, което Юлиан прави на Хриси на финала на видеото.


„Много сме щастливи, че успяхме да съберем такъв екип за това видео! Любопитно е, че всички са много млади, част от тях – не толкова опитни, но всички се включиха безрезервно, с огромно желание и любов, което всъщност беше и най-важното за нас. Това несъмнено се усеща в клипа през цялото време. Снимките се превърнаха в такава романтична приказка, че в нас те останаха като главно събитие, а не крайния продукт“, разказва Юли, който споделя, че за изненадата е знаел единствено екипът, който научава половин час преди снимките.

Във видеото си партнират с Етиен Леви, техен преподавател, вдъхновител и скъп приятел. Режисьор на клипа е Митко Стафидов, който прави режисьорския си дебют с късометражния филм “Разговор с Ал”, заснет във филмовото студио в Бояна и селектиран на няколко престижни фестивала, включително Златна роза.

„Надяваме се хората да усетят емоцията и… не пропускайте финала!“, заявяват 2 наум.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *