Ина Гаярдо е най-новото лице на поп музиката в България. Тя привлича вниманието на продуцентите от Adamand Records сред повече от 700 човека, които се явяват на кастинг. Музикалните ѝ възможности са високо оценени, но екипът на Криско поставя пред нея ново изпитание, наречено „промяната“.

Пътят на Ина Гаярдо до дебютната ѝ песен „Сексбомба” не е лесен. В рамките на 1 година горещата поп изпълнителка извървява дълъг път на промяна и подготовка за професионалната музикална сцена.

Упорито работи върху сваляне на излишни килограми, оформяне и стягане на тялото, върху сценичното ѝ присъствие, актьорската игра, двигателна култура и танцувални умения. Днес Ина Гаярдо е свалила 10 килограма и е в най-добрата си физическа форма до сега. Така доказва, че е истински боец.


Това определение тя затвърждава и с друга своя успешна промяна. Свенливото поведение, което показва в първите пробни снимки и работа с камерата, днес е превърнала в изискан инструмент, прилягащ само на една истинска млада поп дива.

Истинското име на Ина Гаярдо е Христина Григориаду и тази година навърши 21. Родена е в Гърция, но на 5 години идва да живее в България заедно с майка си. Христина е израснала в град Правец, далеч от светлините на големия град, но музикалното ѝ образование я отвежда в София.

В момента е трета година студент по бизнес мениджмънт. Изборът ѝ на тази специалност е съвсем умишлен, защото смята, че музикалните заложби на един човек са нищо, без правилното им „поднасяне” на музикалния пазар.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *